Förlust på Åbrovallen
2019-09-19 16:15
Ekedalen förlorade borta mot Ulvåker med 2-0 efter 1-0 i paus. Därmed hakar Ulvåker på toppstriden och ESK är avhängda från den absoluta toppen.
Efter förlusten mot Ulvåker får ESK rikta in sig på att avsluta säsongen på ett bra sätt. Sista chansen försvann att hänga på topplagen i den viktiga matchen mot Ulvåker.
I inledningen av matchen så var det relativt jämnt med få målchanser. Ett litet spelövertag för hemmalaget gör att man i slutet vaskar fram ett par bra chanser, främst när ESK ställer till det en aning själva. Det sista som händer i första halvlek är att Ulvåker tilldöms en straff efter tafatt försvarsspel från ESK. Straffen sitter säkert och 1-0 till Ulvåker i paus.

I andra halvlek flyttar Ekedalen fram positionerna en aning och försöker få tryck på Ulvåker. Men dom riktigt heta lägena uteblir och Ulvåker får bra lägen att ställa om.
Matchen avgörs när Ulvåker gör 2-0 med ca kvarten kvar. ESK försöker få till en reducering men Ulvåker har kontroll på matchen och vinner rättvist.
-Idag försöker vi men räcker inte riktigt till, Ulvåker vinner rättvist och det grämer mig att vi inte kan prestera bättre när det gäller så mycket, en anledning är väl att vi får kasta  runt i laget pga av alla ändringar vi tvingas göra. Vi ska nu avsluta på ett bra sätt och siktar på nästa match, avslutar Peder Jansson.

Nästa match är mot Åsarp/Trädet hemma söndag 22/9 kl 15:00. Välkomna!