Klar förlust mot Åsarp/Trädet
2019-09-24 07:09
Linus Sandin målskytt för Ekedalen.
Säsongens sista hemmamatch slutade med en klar förlust mot topplaget Åsarp/Trädet. Siffrorna skrevs till 1-5 efter att samtliga mål kom i första halvlek.
Målskytt för ESK var Linus Sandin.
Inlednigsvis på matchen så började hemmalaget klart bäst. ESK tog tag i taktpinnen och spelade fyndigt.
1-0 kom efter ca 10 min då Linus Sandin stötte in Simon Johanssons inspel.
Men ledningen varade bara i 7 min då Åsarp/Trädet fick en straff som man förvaltade och 1-1 var ett faktum bakom vikarierande målvakten Mikael Karlsson som stod då Adam Gustafsson var inne på BB för barnafödande.
Nånstans här började Åsarp/Trädet komma in i matchen mer och utdelningen skulle komma.
ESK rasar ihop och mellan minut 30-43 så gör bortalaget 4 mål.. Allt går med Åsarp/Trädet och hemmalaget har svårt att hålla ihop det bakåt. 1-5 i paus och matchen kändes avgjord.
I andra halvlek gör ESK några tidiga byten, men Åsarp/Trädet har full koll på matchen och slår av på takten en aning.
Matchen spelas av utan några incidenter och andra halvlek blev ganska avslagen. 1-5 står sig och Åsarp/Trädet försvarar sin andraplats inför slutomgången.
ESK får försöka ska av sig denna förlust och avsluta på ett bra sätt mot Skultorp i sista matchen.
-Vi börjar matchen på ett bra sätt, men efter deras kvittering på straff så viker vi ned oss och uppträder inte alls som vi bestämt. Väldigt tafatt från många fötter och är vi inte påkopplade hela matchen så blir det såhär. Vi får rannsaka oss själva och ta oss i kragen inför sista matchen mot Skultorp, vi vill avsluta med en seger, säger tränare Peder Jansson.