SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Senior
Så matchar seniorerna under försäsongen
2024-02-14 17:58, Senior

Försäsongsträningen är igång sedan ett par veckor tillbaka - och snart står även matcher på programmet. Först ut är en träningskamp mot kommunkollegan Fröjereds IF. 

Årsmöte 5 mars
2024-02-13 18:00

Ekedalens sk välkomnar medlemmar till årsmöte, tisdag den 5 mars kl 18:30 i klubbstugan, Idrottsparken.

 

Välkomna Styrelsen!
 
Jul- och nyårspresent till ESK
2023-12-20 17:00
Love Ahrenbeck, Hugo Nilsson och Diego Larsson

Ekedalens sk kan lägga till ytterligare spelare till truppen inför säsongen 2024. 

 

Det är Love Ahrenbeck från IFK Tidaholm som valt att krita på för ESK. - verkligen kul att Love vill komma till oss och starta om sin "fotbollskarriär", då han har haft problem med ryggen. - han är spelskicklig spelare med en härlig bollkontakt, kryddat med en jäkla vinnarskalle, noterar nya assisterande tränaren Jonas Öhgren.

 

Även Hugo Nilsson från Fröjereds IF väljer att gå till ESK. - riktigt kul att Hugo vill komma och spela med våra grabbar i ESK. - Hugo är en snabb och målfarlig ytter som har alla förutsättningar att bidra till vår trupp, både på och utanför planen noterar, Jonas. 

 

Återvänder, gör Diego Larsson som tidigare varit en del av vår trupp. -alltid kul när en spelare vill komma till baks till "modern", det är ju ett tecken på att gör något bra i Ekedalen. - I Diego får främst en spelar som kan vara på många positioner och han är även en duktig målvakt, noterar Jonas.

 

Varm välkomna gubbar till Ekedalen! (eller till sekten som några "avundsjuka" brukar säga:)

Senior
Tidiga julklappen - tränarlösning på plats
2023-12-11 19:27, Senior
Jesper Carlman, 41, är klar som huvudtränare för Ekedalens SK.

Michael Swärd och brorsan Fredrik aviserade i höstas att det inte skulle bli någon fortsättning i Ekedalens SK. Nu är deras ersättare på plats. ESK-bekantingen Jesper Carlman tar över huvudansvaret. Till sin hjälp får han Jonas Öhgren och David Bergvall.
- Jättekul att vara tillbaka, säger Jesper Carlman.

Lyssna på Löwing
2023-11-19 21:04

Inför lördagens jubiléumsfest spelade ordförande Mats Löwing in några filmer. Om du inte hade möjlighet att titta på dem under festen får du en ny chans här.

 

Klipp 1(4) https://youtu.be/XhTPSxTgNWg

Klipp 2(4) https://youtu.be/b2FeuPEMb-k

Klipp 3(4) https://youtu.be/0B8Dj-wlMhQ

Klipp 4(4) https://youtu.be/rb5FTQLW8Sc

 

Du har väl inte missat!
2023-11-08 20:00
 
Nyheter från våra lag