SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekedalens SK P06/07
Ekedalens SK P06/07

Äntligen match !
2021-05-13 21:21

Efter månader av träning och en oviss vår vad det gäller matcher så var det äntligen dags att få spela match. Även premiär för 11-manna och ett gemensamt lag med ESK. Så det var mycket nytt när vi tog emot Stenstorp i regnet på konstgräset.
Första halvlek så var det lite hafsigt spel från hemmalagets sida och det märktes att ytorna va ovanligt stora, framförallt i försvarsspelet. Ändå skapar vi 2-3 riktigt bra chanser i denna halvlek. Dock är det Stenstorp som går till halvtidsvila med 1-0 efter en tilltrasslad situation.

I andra halvlek blir det bättre spelmässigt och vi försöker vårda bollen mer inom laget. 1-1 kommer logiskt efter att Alex frispark styrs in i mål av en Stenstorpsspelare. En kort stund senare så återtar Stenstorp ledningen efter en snabb omställning.
Med ca 10 minuter kvar kvitterar Wille till 2-2 som också blir slutresultatet.
En bättre andra halvlek spelmässigt av oss, men det viktiga var att alla som var med fick bra med speltid och fick känna på 11-manna fotboll.

P 15 städar Sverige
2021-05-02 21:24
Ladda album (+7 bilder) >>
Bra samarbete i laget

Igår så var vårat p15 lag med i projektet Klara, färdiga, städa! Lördag till tisdag städar över 40 föreningar i över 40 kommuner sin närmiljö och vi städade runt Tidavallen , stallängskogen och vid vattendraget mellan stensiken och sparbankshallen, ett uppdrag som de fått genom sitt samarbete med en lokal ICA-handlare. 
Allt inom ramen för städa Sverige,ICA Stiftelsen och ICAs miljöprojekt Klara, färdiga, städa!

Detta gav laget en bra slant i lagkassan samt en insats för miljön och en större kunskap om skräp .Vi städade i tre timmar och resultatet blev ca 17 säckar . Grabbarna gjorde en jättebra insats igår och vi hade verkligen tur med vädret så att vi kunde sitta och njuta utav den goda fikan som Ica sponsrade oss med ,tack för detta . Vi vill även tacka kommunen som hjälpte oss att ta hand om allt skräp efter.

 

Sammanfattning Vinter/Vår -21
2021-03-07 12:51

Hej på er!
Som läget är fortfarande med pandemi så är det svårt att ha till exempel föräldramöte och informera om läget och hur tanken är med säsongen 2021. Därför gör vi en kortare info här om våren, så vi vet vad som händer och sker.

Träningar: Vi har varit igång 2 gånger i veckan i snart 2 månader och trots att det varit vinteridrott för dom flesta så har uppslutningen oftast varit god. Oftast har det varit väldigt bra träningar där vi haft fokus på att komma igång säsongen på ett bra sätt. Olika detaljer i spelet har vi tränat på blandat med en hel del smålagsspel. Nytt för i år är ju att det är 11-manna vilket kommer kräva en hel del mer mot förut.
Lämnar man återbud så gör gärna det i god tid och gärna varför man inte tränar.
Under april månad när alla ungdomslag är på konstgräset så kanske träningstiden blir lite olika, men det tar vi vecka för vecka då.
För dom som är intresserade av extra träningar så erbjuder VFF 3 extra träningar med andra killar födda -06. Lämpligast är att anmäla sig till Skövde om man är intresserad, kostnad 200kr. Se inbjudan.

Matcher: Vi har haft inplanerade träningsmatcher som vi ej kunnat spelat pga rådande omständigheter. Just nu idag (6/3) är det spelförbud till 22/3, sedan får vi se. Vi har en match inplanerad mot IFK Falköping hemma 5/4 (annandag påsk), sedan är det andra träningsmatcher på gång. Bara å gilla läget och avvakta när matcher kommer igång.

Serien: Serien är fastställd och vi kommer möta Axvall, Jula, Trix(Karlsborg), Gullspång/Hova, Ulvåker, Skövde AIK, Våmb och Lidköping.
Känns som en rimlig serie att ligga i tycker vi ledare. Återstår även där å se när allt kommer igång.

Cuper: Allt med cuper känns självklart väldigt osäkert just nu. Beslut om Giffcupen kommer i veckan och sedan är det Skadevi Cup i slutet på juni som vi är anmälda till.
Vi ledare har även pratat om att komma iväg på nån övernattningscup i sommar, men även det känns oklart just nu. Får återkomma om det. Sedan beror det också på vad killarna själva vill.

Träningsläger G:a Köpstad: Vi har helgen 7-9 maj bokad. Men som det är nu så har kommunen stängt G:a Köpstad om man är över 10 personer, vilket innebär att vi just nu inte får åka dit. Får återkomma om det ändras.

Övrigt: Vi har kollat med killarna att försöka samla in lite pengar till lagkassan för framtida cuper t.ex.
Det verkade vara positivt.
Vi ledare har gett ett förslag om att anmäla vårat intresse till något som heter Städa Sverige, ett samarbete med ICA där man städar en yta i Tidaholm i ca 3 timmar och som kan ge 8000kr. Vi får se om vi får det.? Är det någon annan som har mer förslag så får man höra av sig.
I övrigt siktar vi på att ha ett individuellt samtal med varje spelare under mars/april.

Det var en kort uppdatering om läget just nu.
Är det frågor får ni höra av er.
Mvh Ledarna

Information och träning 14 november 10.30-12.00
2020-11-09 07:07
Dags för fotboll igen! Vi samlas på Tidavallen för information om nästa säsong, vi passar på att köra ett träningspass på konstgräset samtidigt.
Kallelse kommer så man kan svara om man kommer.

Mvh ledarna 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ekedalens Sportklubb, 04/05 20:39 
Ekedalens Sportklubb, 20/04 08:00 
Ekedalens Sportklubb, 19/04 08:00 
Ekedalens Sportklubb, 11/04 11:11 
Ekedalens Sportklubb, 10/04 09:00 
Ekedalens Sportklubb, 07/04 08:00